Известие

Collapse
No announcement yet.

Дрънчене откъм предни накладки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги искам да попитам за задните накладки немога да прибера буталцето на апарата за да си сложа накладките мислих да го сваля на цяло но ще ми изтече спир.течност а не искам някакви идеи

Comment

Първоначално публикувано от pecata-33 Покажи съобщение
      Колеги искам да попитам за задните накладки немога да прибера буталцето на апарата за да си сложа накладките мислих да го сваля на цяло но ще ми изтече спир.течност а не искам някакви идеи
      Понеже ме съмнява да имаш специален ключ за целта, направи следното-развий пробката за обезвъздушаване и после със голям тръбен ключ или дърводелска стяга го стисни като същевременно трябва и да се завърта защото е на винт вътре.Може и с чука да му помогнеш като все трябва да го има завъртането няма как.
      Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

колега искаш да кажеш че самото цилиндърче като го стисна с ключа трябва и да го завъртя ,че онзи ден бая исках да му помогна с чука ама не поддаде

Comment

Точно така, буталцето се натиска и върти едновременно. Само с бой и мамата не става Понеже явно нямаш специализиран инструмент, може да го въртиш с ключ за ъглошлайф.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Най-добре става със една дърводелска стяга и едни гарги,само трябва много-много да внимаваш да не скъсаш маншончето които покрива буталцето че после никъде не можеш да го намериш ,поне аз не можах да немеря във цял Пловдив и във тая връзка някои ако може да намери ще е златен.Буталцето се прибира със натиск и въретене по часовниковата стрелка.Освен изброения по горе инструмент ще ти трябват и два чифта ръце.
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Благодаря колеги вече си смених накладките ама едното буталце малко излезна та сега иска обезвъздушаване ама мисля че не е болка за умиране

Comment

Working...
              X